TOC 2010 Schedule

Below are the confirmed and scheduled talks at TOC 2010 (schedule subject to change).

Customize Your Own Schedule

Create your own TOC schedule using the personal scheduler function. Mark the workshops, sessions, keynotes, and events you want to attend by clicking on the calendar icon [calendar icon] next to each listing. Then click on "personal schedule" below and get your own customized schedule generated.

Topics

Broadway North (6th Floor)
Add Selling in Mobile Markets to your personal schedule
9:00am Selling in Mobile Markets Rana Sobhany (Independent)
Add Reinvent as an Economic Necessity to your personal schedule
1:30pm Reinvent as an Economic Necessity Nilofer Merchant (Rubicon)
Add Rich Media Roundup: Promising Projects, Emerging Standards to your personal schedule
3:30pm Rich Media Roundup: Promising Projects, Emerging Standards Bill Kasdorf (Apex Content Solutions), Daniel Pitti (University of Virginia), Brad Inman (Vook), Peter B. Kaufman (Intelligent Television)
Broadway South (6th Floor)
Add Practical Ebook Formatting: Limitations and Optimizations to your personal schedule
9:00am Practical Ebook Formatting: Limitations and Optimizations Joshua Tallent (eBook Architects, now Firebrand Technologies), Phil Frank (Hendrickson Publishers)
Add Using Open Source Tools for DAM and Production Workflow Management to your personal schedule
1:30pm Using Open Source Tools for DAM and Production Workflow Management Adam Witwer (O'Reilly Media, Inc.), Keith Fahlgren (Safari Books Online)
Add The Slow Marketing Movement: A Social Media Workshop for the Bookish to your personal schedule
3:30pm The Slow Marketing Movement: A Social Media Workshop for the Bookish Kat Meyer (O'Reilly Media, Inc. ), Jesse McDougall (Me)
O'Neill (4th Floor)
Add Copyright-in-Motion to your personal schedule
9:00am Copyright-in-Motion Christopher Kenneally (Copyright Clearance Center), Dru Zuretti (Copyright Clearance Center), Ned May (Outsell)
Add Digital Printing to your personal schedule
1:30pm Digital Printing Brian O’Leary (Magellan Media), Ashley Gordon (Mockingbird Publishing)
Odets (4th Floor)
Add Building Author Pages to your personal schedule
9:00am Building Author Pages Kassia Krozser (Booksquare.com), Kirk Biglione (Oxford Media Works)
Add Twitter Scorecard for Publishers to your personal schedule
1:30pm Twitter Scorecard for Publishers Mike Hendrickson (O'Reilly Media, Inc.)
Add Open Publication Distribution System to your personal schedule
3:30pm Open Publication Distribution System Hadrien Gardeur (Feedbooks), Keith Fahlgren (Safari Books Online), Liza Daly (Safari)
Add Roundtables to your personal schedule
7:00pm Plenary
Room: O'Neill, Odets, Wilder, Ziegfeld
Roundtables
12:30pm Lunch
Room: 8th Floor Atrium
Add Opening Cocktail Hour to your personal schedule
5:30pm Opening Reception
Room: 8th Floor Atrium
Opening Cocktail Hour
8:00am Coffee
Room: 4th Floor Foyer
3:00pm Afternoon Break
Room: 4th Floor Foyer
9:00am-12:30pm (3h 30m) Workshop
Selling in Mobile Markets
Rana Sobhany (Independent)
1:30pm-3:00pm (1h 30m) Workshop
Reinvent as an Economic Necessity
Nilofer Merchant (Rubicon)
3:30pm-5:00pm (1h 30m) Workshop
Rich Media Roundup: Promising Projects, Emerging Standards
Bill Kasdorf (Apex Content Solutions), Daniel Pitti (University of Virginia), Brad Inman (Vook), Peter B. Kaufman (Intelligent Television)
9:00am-12:30pm (3h 30m) Workshop
Practical Ebook Formatting: Limitations and Optimizations
Joshua Tallent (eBook Architects, now Firebrand Technologies), Phil Frank (Hendrickson Publishers)
1:30pm-3:00pm (1h 30m) Workshop
Using Open Source Tools for DAM and Production Workflow Management
Adam Witwer (O'Reilly Media, Inc.), Keith Fahlgren (Safari Books Online)
3:30pm-5:00pm (1h 30m) Workshop
The Slow Marketing Movement: A Social Media Workshop for the Bookish
Kat Meyer (O'Reilly Media, Inc. ), Jesse McDougall (Me)
9:00am-12:30pm (3h 30m) Workshop
Copyright-in-Motion
Christopher Kenneally (Copyright Clearance Center), Dru Zuretti (Copyright Clearance Center), Ned May (Outsell)
1:30pm-3:00pm (1h 30m) Workshop
Digital Printing
Brian O’Leary (Magellan Media), Ashley Gordon (Mockingbird Publishing)
3:30pm-5:00pm (1h 30m) Workshop
Ebook Contracts: Critical Terms and Lessons Learned from Both Sides of the Table
Cali Bush (O'Reilly Media, Inc.)
9:00am-12:30pm (3h 30m) Workshop
Building Author Pages
Kassia Krozser (Booksquare.com), Kirk Biglione (Oxford Media Works)
1:30pm-3:00pm (1h 30m) Workshop
Twitter Scorecard for Publishers
Mike Hendrickson (O'Reilly Media, Inc.)
3:30pm-5:00pm (1h 30m) Workshop
Open Publication Distribution System
Hadrien Gardeur (Feedbooks), Keith Fahlgren (Safari Books Online), Liza Daly (Safari)
7:00pm-10:00pm (3h) Event
Roundtables
12:30pm-1:30pm (1h)
Break: Lunch
5:30pm-6:30pm (1h) Event
Opening Cocktail Hour
8:00am-9:00am (1h)
Break: Coffee
3:00pm-3:30pm (30m)
Break: Afternoon Break
  • Ingram Content Group
  • Qualcomm
  • Copia
  • Impelsys Inc.
  • Innodata Isogen, Inc.
  • Adobe
  • Aptara
  • Baker & Taylor
  • Bowker
  • codeMantra
  • Connotate
  • Google
  • HP
  • LibreDigital
  • MagMe
  • Malloy
  • Mark Logic
  • oXygen XML Editor
  • Chuckwalla
  • Foxit Software
  • Jacquette Consulting
  • Jouve North America
  • Lulu
  • Marvell
  • Media Services Group
  • PubServ
  • Safari Books Online
  • Silverchair
  • Virtusales
  • Vitrium Systems
  • Smashwords, Inc.

For information on exhibition and sponsorship opportunities at the conference, contact Sharon Cordesse at scordesse@oreilly.com

Download the TOC Sponsor/Exhibitor Prospectus

For information on trade opportunities with O'Reilly conferences contact mediapartners@ oreilly.com

For media-related inquiries, contact Maureen Jennings at maureen@oreilly.com

View a complete list of TOC contacts